Ndërlidhjet

HAGË


KRYEPROKURORJA CARLA DEL PONTE SËRISH KA AKUZUAR AUTORITETET E BEOGRADIT SE NUK BASHKËPUNOJNË FARE ME TRIBUNALIN E HAGËS DHE KA KUNDËRSHTUAR LIRIMIN E PËRKOHËSHËM TË NIKOLLA SHAINOVIQIT DHE GJENERALIT DRAGOLJUB OJDANIQ, TË AKUZUAR PËR KRIME LUFTE NË KOSOVË.
KRYEPROKURORJA E TRIBUNALIT KA THËNË SE “E DI SAKTËSIHST” SE RATKO MLLADIQ NDODHET NË SERBI, POR NUK U ARRESTUA DHE AS QË U DORËZUA PRESIDENTI I SERBISË, MILLAN MILLUTINOVIQ, I CILI, SIÇ THA DEL PONTE, “PATJETËR DUHET TË VIJË” NË HAGËS.
XS
SM
MD
LG