Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeadministratori i Kosovës Michael Steiner e ka anuluar “Memorandumin për mirëkuptim” rreth bashkëpunimit ekonomik të nënshkruar nga zyrtarët e Kosovës dhe Shqipërisë.
Zëdhënësja e UNMIK-ut Susan Manuel ka thënë se memorandumi për bashkëpunimin ekonomik, promovimin e shkëmbimit tregtar dhe liberalizimin e tregtisë, është anuluar sepse “nuk ka mbështetje juridike”.
XS
SM
MD
LG