Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë Zoran Xhingjiq tha se dëshira për t’iu bashkangjitur Bashkimit Evropian është ajo që i nxit Serbinë dhe Malin e Zi të ri-përkufizojnë marrëdhëniet e tyre.
Komentet u bënë pas takimit me euro-komesarin Chris Patten, i cili e vizitoi Beogradin për të përshpejtuar implementimin e marrëveshjes së ndërmjetësuar nga Bashkimi Evropian.
XS
SM
MD
LG