Ndërlidhjet

PRAGË


Perandori Akihito i Japonisë dhe e shoqja Miçiko, vizitojnë sot Pragën, në kuadër të një turneu që do t’i shpjerë ata edhe në Poloni, Austri e Hungari.
Monarku 68-vjeçar ka deklaruar se shpreson që ‘vizita në Europën Lindore do t’i lejojë të thellojë njohuritë dhe kuptueshmërinë mbi luftën e popujve të rajonit për liri dhe demokraci’.
XS
SM
MD
LG