Ndërlidhjet

BARSELONË


Konferenca ndërkombëtare për luftimin e SIDA-s i ka filluar punimet në Barselonë të Spanjës.
Kryetari i shoqatës ndërkombëtare kundër SIDA-s Stefano Vello, tha se shumë jetë janë humbur duke diskutuar për shkaqet e kësaj sëmundjeje.
Mesazhi i kësaj konference është rëndësia e diskutimit se parandalimi dhe kujdesi janë elementet kryesore, tha Vella.
XS
SM
MD
LG