Ndërlidhjet

HAGË


Në ditën e parë të intervenimit të NATO-s, Millosheviqi më tha se refugjatët shqiptarë nga Kosova që iknin në Maqedoni dhe Shqipëri, shkojnë në piknik, tha ish kryesuesi i OSBE-së Knut Vollaebeck, në gjykimin e ish presidentit jugosllav në tribunalin e Hagës, që akuzohet për krime të luftës dhe gjenocid në Kosovë.
Millosheviqi kishte pushtet të madh për të udhëhequr dhe komanduar, dhe ai i sjellte vendimet, tha Vollaebeck, i cili asokohe ishte ministër i Jashtëm Norvegjisë.
XS
SM
MD
LG