Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara do të prononcohet sot rreth përgjegjësisë së kompanive vendore.
“Do të skicoj ligje të reja të ashpra dhe veprime për të ndëshkuar abuzimet e llogaritarëve të kompanive, për të kthyer besueshmërinë e investitorëve si dhe për të mbrojtur pensionet e punonjësve amerikanë” – tha presidenti Bush.
XS
SM
MD
LG