Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Evropian sot i bëri publike propozimet për reformat e sistemit 40-vjeçar të unionit në fushën e fondeve bujqësore.
Me propozimet parashihet që fermerëve t’u kompenzohet prodhimi pavarësisht nga niveli i vitit paraprak, kurse fondet të ndahen për rritjen e cilësisë së ushqimit dhe për mbrojtjen e mjedisit.
XS
SM
MD
LG