Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti rus Vladimir Putin ka deklaruar se marrdhëniet e vendit të tij me Shtetet e Bashkuara dhe Evropën janë përmirësuar dhe bazohen në konceptin e ri të interesit kombëtar dhe kërcënimeve ndërkombëtare.
“Partneriteti i besueshëm mes Rusisë dhe Shteteve të Bashkuara nuk është thjesht në interes të dy popujve, por ka gjithashtu një ndikim pozitiv në tërë sistemin e marrdhënieve ndërkombëtare dhe mbetet një nga përparësitë tona absolute”, tha Putin.
XS
SM
MD
LG