Ndërlidhjet

BAGRAM, AFGANISTAN


Fushata amerikane në Afganistan ndoshta do të marrë vite, përderisa gjysma e udhëheqjes së talibanëve dhe Al Kaidës janë ende të pacënuar, ka deklaruar Pol Volfovitz, nënsekretari amerikan i mbrojtjes, në bazën ushtarake amerikane në Bagram. Ai deklaroi më tej se fushata amerikane në Afganistan do të vazhdojë aq gjatë sa të jetë e nevojshme, duke hequr parelele me luftën e ftohtë kundër ish Bashkimit Sovjetik, e cila zgjati disa dhjetvjeçarë.
XS
SM
MD
LG