Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti George Bush i ka bërë ftesë Kongresit të Shteteve të Bashkuara për një aksion të shpejtë e të fuqishëm për luftimin e keqpërdorimeve të korporatave, që pothuajse kanë shkaktuar humbjen e besimit në bizneset e mëdha. Kjo gjë i ka hedhur një hije të zezë ripërtritjes ekonomike dhe është përcjellë me humbje të parave të investitorëve dhe të vendeve të punës.
Senatori demokrat Paul Sarbanes është pajtuar me kërkesën për miratimit me procedurë të përshpejtuar të legjislacionit.
XS
SM
MD
LG