Ndërlidhjet

KAJRO


Forcat e sigurisë në Egjipt kanë arrestuar 34 persona të dyshuar si anëtarë të organizatës islamike “Vëllazërimi mysliman”, e cila kërkon krijimin e një shteti islamik në Egjipt.
Në mesin e të arrestuarve janë dhe 5 drejtues të organizatës, ku përfshihen dhe 2 profesorë universiteti, një jurist, 1 biznesmen dhe një menaxher spitali. Pjesa tjetër e të arrestuarve ishin kryesisht studentë universiteti.
XS
SM
MD
LG