Ndërlidhjet

MANILA


Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara, në raportin mbi Zhvillimin e rradhit Slloveninë si vendin më të përparuar në zbatimin e të drejtave politike dhe në arritjen e synimeve për zhvillim, krahasuar me vendet e tjera kandidate për t’u anëtarësuar në Bashkimin Evropian.
XS
SM
MD
LG