Ndërlidhjet

UASHINGTON


“Po ecim drejt ditës kur marrëdhëniet ndërmjet
Shteteve të Bashkuara dhe Rusisë do të jenë të atilla
që marrëveshjet për kontrollimin e armatimit bërthamor
nuk do të jenë të domosdoshme” - ka thënë Sekretari amerikan i mbrojtjes Donald Ramsfeld para Komitetit
për forca të armatosura të Senatit amerikan.
Ramsfeld ka krahasuar të ardhmen e marrëdhënieve
ndërmjet Rusisë dhe Shteteve të Bashkuara me
marrëdhëniet aktuale me Britaninë e Madhe duke thënë se
“Amerika dhe Britania kanë arsenalin e vet të armatimit
bërthamor, por nuk negociojnë për zvogëlim të
ndërsjelltë të armatimit strategjik”.
XS
SM
MD
LG