Ndërlidhjet

MOSKË


Përfaqësues nga Rusia, Azerbejxhani, Kazakistani, Turkmenistani dhe Irani do ti vazhdojnë sot bisedimet për ndarjen e resurseve të detit Kaspik.
Rusia, Kazakistani dhe Azerbejxhani e mbështesin ndarjen e detit Kaspik në sektorë sipas kufinjve kombëtarë, kurse Irani kërkon ndarjen e detit ndërmjet pesë vendeve.
XS
SM
MD
LG