Ndërlidhjet

BUJANOC


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, OSBE, ka vlerësuar zgjedhjet e djeshme në tre komunat e Luginës së Preshevës, të pranueshme në bazë të standarteve ndërkombëtare, ndonse disa nga kandidatët po kundërshtojnë rezultatet paraprake.
Në komunën e Bujanocit, ku janë numëruar vetëm gjysma e votave, të dy kandidatët si ai shqiptar dhe ai serb, pretendojnë se kanë fituar vendin e kryetarit të komunës.
Kandidati shqiptar ka fituar në Preshevë, ndërsa ai serb në Medvegjë.
XS
SM
MD
LG