Ndërlidhjet

PRISHTINË


Presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova ka biseduar në Prishtinë me ambasadorin e Izraelit në rajon, Joran Shani për situatën në Kosovë dhe lidhjet e popullit shqiptar dhe ebrej, duke përsëritur me këte rast vlerësimin se Kosova e pavarur do ti kontribuonte qetësimit të situatës në rajon dhe në të gjitha vendet fqinje.
Rugova ka falënderuar ambasadorin Shani për ndihmën që Izraeli i ofroi popullit të Kosovës gjatë luftës, si ate humanitare ashtu edhe për ndërtimin e infrastrukturës shëndetësore dhe të komunikacionit.
XS
SM
MD
LG