Ndërlidhjet

PRAGË


Kryetari i Komisionit Evropian, Romano Prodi arriti në Republikën Çeke që të shohë dëmet e shkaktuara nga vërshimet shkatërruese dhe të diksutojë pakon e ndihmave emergjente.
Bashkimi Evropian ka premtuar rreth 60 milion euro si asistencë emergjente për Çekinë.
XS
SM
MD
LG