Ndërlidhjet

KRAKOV


Mijvjeçari i ri ka hapur për njerëzimin perspektiva të mëdha, por edhe rreziqe të pazvogëluara për egzistencën e tij, ka thënë Papa Gjon Pali i Dytë në një meshë në Poloni ku ishin tubuar 2 milion besimtarë.
Papa tha se vetëm Zoti do të vendosë nëse Ai do të mundë të kthehej në atëdheun e tij sërish, duke patur në mendë moshën dhe shëndetin e tij.
XS
SM
MD
LG