Ndërlidhjet

JOHANESBURG


Samiti i Tokës sot do t’i përmbyllë punimet në Afrikën e Jugut.
Delegatët ranë dakord mbi projekt planin aksional për luftimin e varfërisë dhe mbrojtjen e mjedisit.
Synimi është që deri në vitin 2015 të përgjysmohet numri i atyre që fitojnë më pak se 1 dollar në ditë, ndërkohë që resurset e planetit të ruhen për gjeneratat e ardhshme.
XS
SM
MD
LG