Ndërlidhjet

BEOGRAD


Serbia dhe Mali i Zi dështuan të arrijnë marrëveshje për Kartën kushtetuese për bashkësinë që do të zëvendësonte Jugosllavinë, me gjithë ndërmjetësimin e Javier Solanës , i cili bisedoi në Beograd me udhëheqien jugosllave, serbe dhe malazeze.
Pas bisedimeve Solana tha se çdo gjë është finalizuar, por puna nuk u krye sepse Beogradi dhe Podgorica nuk pajtohen për një pikë të vetme, dhe kjo mënyra se si republikat do të zgjidhnin përfaqësuesit e tyre në parlamentin e bashkësisë.
XS
SM
MD
LG