Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush ka thirrur presidentin e Francës Jacques Chirac, presidentin e Rusisë, Vlladimir Putin dhe presidentin e Kinës, Jiang Zemin që t,u paraqesë qëndrimin e tij për përmbysjen e regjimit të liderit irakian, Saddam Hussein.
Shtetet e Bashkuara, Rusia, Franca, Britania dhe Kina janë pesë anëtarët e përherëshëm të Këshillit të Sigurimit.
George Bush tha dje se kurrsesi nuk duhet lejuar që Iraku të terrorizojë botën me armë për zhdukje në masë.
XS
SM
MD
LG