Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Asamblea e përgjithsëhme e Kombeve të Bashkuar ka hapur sesionin e 57 me një apel të presidentit të sajë, Jan Kavan që të vazhdojë përqëndrimi në luftën kundër terrorizmit.
Ai tha se luftimi i varfërisë mund të ndimonte që të hiqen kushtet që i japin shtytje terrorizmit dhe ekstremizmit.
“Prandaj besoj se ne duhet të sendërtojmë qëllimet zhvillimore të Mijvjeçarit dhe të luftojmë varfërinë jo vetëm për arësye morale dhe humanitare, por gjithashtu edhe si pjesë integrale e luftës kundër terrorizmit dhe jo-tolerancës ekstreme të të gjitha llojeve”, tha presidenti i asmblesë.
XS
SM
MD
LG