Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Liderët Perëndimorë e kanë përshëndetur fjalimin e Presidentit të Shteteve të Bashkuara , George Bush në Kombet e Bashkuara ku bëri shtytje për aksion kundër Irakut të dyshuar se grumbullon armë për shkatërrim në masë. Ata ngurruan të tumirin aksion ushtarak, që siç thanë duhet të miratohet nga Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara.
Ndërkaq presidenti George bush , sot deklaroi:
“Thellësisht dyshojë se lideri irakian do të përmbushë kërkesat tona. Shpresoj, por dyshoj tepër. Shaku se dysshoj tepër qëndron aty se ai kishte 11 vite që të përmbushë kërkesat. Për 11 vite ai u ka thënë Kombeve të Bashkuara dhe Botës se nuk brengoset fare” deklaroi presidenti amerikan.
XS
SM
MD
LG