Ndërlidhjet

KUVAJT


Gjenerali Tommy Franks, komandant i operacioneve të armatës amerikane në Gjirin dhe Azinë Qendrore arriti në Kuvajt për bisedime me komandantët ushtarak amerikanë në rajon.
Gjenerali Franks pritet t,u drejtohet 8.000 trupave amerikane të stacionuara në Kuvajt dhe të takojë zyrtarët dhe shefat ushtarakë të Kuvajtit.
Takimet bëhen në kohën e kërcënimeve të vazhdueshme të Shteteve të Bashkuara se do të ndërmarrin aksion në Irakun fqi, të cilin disa liderë amerikanë e akuzojnë për zhvillim të armëve për zhdukje në masë.
XS
SM
MD
LG