Ndërlidhjet

SHKUP


Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, George Robertson, ka vlerësuar Maqedoninë për zgjedhjet parlamentare të cilat u mbajtën në mënyrë paqësore dhe demokratike.
Robertson ka kërkuar nga partitë politike, veçanërisht ato fituese, që të vazhdojnë zbatimin e marrëveshjes së paqes të vitit të kaluar, të forcojnë strukturat dhe të luftojnë krimin e organizuar.
XS
SM
MD
LG