Ndërlidhjet

VILINUS


Forcimi i masave sociale dhe jo vetëm trajtimi mjeksor janë të nevojshme për të luftuar përhapjen e sëmundjes së SIDA-s. Kjo u bë e ditur gjatë konferencës 3 ditore, që po mbahet në Vilinus, kryeqytetin e Lituanisë, e cila është përqëndruar në luftën kundër SIDA-s në Evropën Lindore.
Mbretëresha e Suedisë, Silvia, pjesmarrrëse në konferencë ka nënvizuar se varfëria, padija, papunësia dhe situatat e pashpresa po ndihmojnë në rritjen e numrit të të infektuarve nga virusi vdekjeprurës i SIDA-s.
XS
SM
MD
LG