Ndërlidhjet

STRASBURG


Jugosllavia është më pranë anëtarësimit në Këshillin e Evropës, pasi ky formacion mbarë-Evropian rekomandoi anëtarësimin me kusht të plotësimit të kushtetutës që do të unifikonte dy republikat përbërëse, Serbinë dhe Malin e Zi.
Asambleja Parlamentare e Këshillit, gjatë takimit të sotën në Strasburg, ka mbështetur anëtarësimin e kushtëzuar me 120 vota pro dhe 6 kundër.
XS
SM
MD
LG