Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidneti i Shteteve të Bashkuara, George Bush ka përsëritur thirrjen e tij Këshillit të Sigurimit që të miratojë rezolutë të re dhe të rreptë lidhur me çarmatosjen e Irakut nga armët për zhdukje në masë.
“Nuk do te pranojmë status kuonë. Nevojitet rezolutë e re dhe e fortë e Këshillit të Sigurimit me qëllim që t,i bëhet e qartë botës dhe, ç,është më e rëndësishme, Saddam Husseinit se doemos duhet të çarmatoset”, ka thënë George Bush.
Duke folur në Shtëpinë e Bardhë, presidenti ka shfaqur bindjen se edhe Kongresi Amerikan do do të miratojë njëzëshëm rezolutë të fortë që do t,i linte atij duart e lira duke u marrë me liderin irakian.
XS
SM
MD
LG