Ndërlidhjet

KAJRO


Autoriteti palestinez është i gatshëm të vendosë sigurinë në Gazë për ti kontribuar ndaljes së dhunës…por kërkon që Shtetet e Bashkuara dhe Izraeli të garantojnë se këto hapësira nuk do të sulmohen, ka thënë Mahmoud Abbas, zyretar i lartë palestinez, në intervistën që e boti një gazetë në Kajro. Mahmoud Abbas konsiderohet si zëvendës potencial i liderit Yasser Arafat dhe përkrahës i fuqishëm i reformave palestineze që po kërkohen nga Shtetet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG