Ndërlidhjet

SARAJEVË


Vëzhguesit ndërkombëtarë që mbikëqyrën zgjedhjet e djeshme në Bosnjë- Hercegovinë, thanë se ato përmbushën standardet ndërkombëtare dhe shënuan përparim të rëndësishëm në drejtim të konsolidimit të demokracisë.
Në votime kanë dalë rreth 55 përqind të qytetarëve, kurse projekcionet e herëshme treguan se radikalët nacionalistë kishin mbështetje të fortë.
XS
SM
MD
LG