Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Një mision i Këshillit të Sigurimit, i drejtuar nga ambasadori i Norvegjisë në Kombet e Bashkuara, Ole Peter Kolby, do të vizitojë Kosovën gjatë zgjedhjeve lokale që do mbahen më 26 tetor.
Misioni do të qëndrojë në Kosovë nga 25 – 27 tetori dhe më pas do të vizitojë Beogradin. Qëllimi i vizitës do të jetë mbështetja e punës së UNMIK-ut në vend.
XS
SM
MD
LG