Ndërlidhjet

VIENË


Këshilltari i presidentit irakian, gjenerali Amir al –Saadi i ka dërgur letër kryeinspektorit të armatimit të OKB-së Hans Blix dhe Mohamed El Bradeit në të cilën shfaqet gatishmëria e regjimit të Bagdadit që të mundësojë kthimin e inspoketorëve deri nga 19 tetori duke zgjidhur “të githa çështjet që mundë të blokojnë rrugën e bashkëpunimit”.
Ndërkohë, zëvendës presidenti irakian , Taha Yassin Ramadan u ka deklaruar mediave gjermane se Bagdadi është i gatshëm që t,i lejojë inspektorët e armatimit të “gjurmojnë dhe inspektojnë” 8 pallatet presidenciale.
XS
SM
MD
LG