Ndërlidhjet

BEOGRAD


Shefi i UNMIK-ut Michael Steiner ndodhet në Beograd me ftesë të Ptriarkut serb Pavle dhe pas bisedimeve me te ka shfaqur kënaqësinë që patriarku i ka inkurajuar serbët e Kosovës që të marrin pjesë në zgjedhjet vendore të 26 tetorit.
Në konferencë për shtypin Steiner ka spjegur rëndësinë e planit të tij për integrimin e Mitrovicës dhe pas dite kishte planifikuar takim me ambasdorët e vendeve të Bashkimit Evropian në Beograd.
Steiner nesër kthehet në Kosovë e tha se përveç bisedimeve me patriarkun, sot nuk kishte zhvilluar bisedime me zyrtarët serbë e jugosllavë.
XS
SM
MD
LG