Ndërlidhjet

MOSKË


Ministri i Jashtëm rus, Igor Ivanov sërish ka thënë se një rezolutë e re e Këshillit të Sigurimit për Irakun duhet të synoj kthimin e inspketorëve të armatimit sa më parë që është e mundur dhe të mos autorizojë përdorjen automatike të forcës.
“Nëse bëhen përpjekje që të shtyhet një rezolutë që do të synonte të sigurojë bazën legale për skenar force, nuk mendojmë se kjo do t,i shërbente qëllimit të zgjidhjes së krizës irakiane”, thotë shefi i diplomacisë ruse.
XS
SM
MD
LG