Ndërlidhjet

ROSTOV/ RUSI


Zyrtarët e Moskës njoftojnë për rrëzimin e një helikopteri rus në Çeçeni që transportonte 24 policë dhe anëtarë të ekipazhit, por kishte raporte të kundërta lidhur me të vrarët dhe të mbijetuarit.
Agjencia Interfaks, duke u thirrur në zyrtarë të ministrisë së Brendëshme thotë se kanë shpëtuar 22 persona, kurse Itar- tass thotë se 11 janë vrarë kurse 12 janë plagosur, duke u thirrur në burime anonime të po asaj ministrie.
Nuk u qartësua se çka e shkaktoi rrëzimin e helikopterit Mi-8.
XS
SM
MD
LG