Ndërlidhjet

SARAJEVË


Komisioni zgjedhor i Bosnjës publikoi rezulltatat zyrtare të zgjedhjeve të para dy javëve, që konfirmojnë rezultatet fillestare se
nacionalistët morën votat për presidencën trepalëshe.
Sulejman Tihiq nga Partia e Aksionit Demokratik, Mirko Sharoviq nga Patria Demokratike Serbe dhe Dragan Coviq nga Unioni Demokrat Kroat do të jenë anëtarët e presidencës trepalëshe të Bosnjë-Hercegovinës.
XS
SM
MD
LG