Ndërlidhjet

SARAJEVË


Paqëruajtësit e SFOR-it kanë gjetur prova se kompania “Orao” nga rebublika e serbëve të Bosnjës i ka shitur pajisje ushtarake Irakut nëpërmjet firmës jugoslllave “Jugoimport”, duke shkelur embargon e Kombeve të Bashkuara të armëve ndaj Bagdadit, kumtuan përfaqësuesit e bashkësisë ndërkombëtare në Bosnjë-Herrcegovinë.
Për këte shkruajti edhe gazeta Beogradase “Blic” e cila thotë se provat e gjetura tregojnë se ekspertë jugosllavë ndodhen në Irak për të instaluar pajisjet e paspecifikuara dhe ushtrimin e irakianëve për përdorimin e tyre.
XS
SM
MD
LG