Ndërlidhjet

VJENË


Vendet e Evropës qëndrore dhe lindore kanë pasur tregues pozitiv ekonomik gjatë këtij viti, i cili ka qenë i karakterizuar nga rënie dhe kriza ekonomike.
Kjo është bërë e ditur nga një studim i Institutit të Ekonomisë krahasuese me qendër në Vjenë.
Megjithatë këto vende kanë ende shumë për të bërë për të arritur vendet e Evropës perëndimore, në planin ekonomik.
XS
SM
MD
LG