Ndërlidhjet

MITROVICË


Njëri nga liderët serb të Kosovës, Milan Ivanoviq, ka deklaruar se serbët në Mitrovicë nuk kanë votuar, sepse konceptin e decentralizimit të Mihal Shtajnerit e konsiderojnë "jo esencial dhe dhe të pa-mjaftueshëm për interesat minimale serbe".
XS
SM
MD
LG