Ndërlidhjet

MOSKË


Ligjvënësit rusë kanë miratuar disa ligje, sipas të cilave mediat nuk do të lejohen të ndjekin nga afër operacionet anti-terroriste.
Njëherësh sipas të njëjtave ligje ndalohet transmetimi i deklaratave, të cilat justifikojnë rezistencën dhe kundërshtojnë operacionet kundër terroriste.
XS
SM
MD
LG