Ndërlidhjet

DUBAI


Të gjitha grupet e opozitës irakene do të takohen në Bruksel në fund të muajit nëntor.
200 përfaqësues të cilët pritet të marrin pjesë në konferencë, do të diskutojnë mbi tre cështje kryesore: krijimin e një politike të përbashkët të veprimit të opozitës, hartimin e politikave për të ardhmen e Irakut dhe ngritjen e një komiteti bashkrendues për zbatimin e vendimeve.
Përfaqësues të opozitës nuk kanë folur rreth rolit, që mund të luajnë në sulmet e mundshme ushtarake amerikane kundër Irakut.
XS
SM
MD
LG