Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Pas miratimit të rezolutës të Këshillit të Sigurimit për Irakun, kreu i inspektorëve të kontrollit të armëve, Hans Blix, ka njoftuar se ekipi i parë i inspektorëve do të mbërrijë në Bagdat më 18 nëntor.
Ekipi pritet të përfshijë 20 teknikë për të ngritur rrjetin e komunikimit, transportit dhe laboratorëve.
XS
SM
MD
LG