Ndërlidhjet

SHKUP


Përfaqësuesit nga 17 vende të Evropës Qëndrore u tubuan në Shkup në prak të samitit rajonal të liderëve nga grupi i Iniciativës së Evropës Qendrore.
Çështja më imediate me të cilën ballafaqohen liderët është se si të ndihmohen vendet që janë lënë mënjanë nga zgjerimi i Bashkimit Evropean në vitin 2004, ka deklaruar Harald Kreid, drejtor i përgjithëshëm i kësaj Iniciative.
Në mesin e pjesëmarrtësve në samit pritet të jenë edhe kryeministri italian, Silvio Berluskoni dhe kancelari austriak, Wolfgang Schussel.
XS
SM
MD
LG