Ndërlidhjet

PARIS


Ministri i Jashtëm rus, Igor Ivanov ka shfaqur shpresën se kushtetuta e re e propozuar për republikën kryengritëse ruse të Çeçenisë do të miratohet gjatë referendumit të ardhëshëm dhe mundë të oragnizohen zgjedhjet që do të krijonin “bazën legale për zgjidhjen e problemeve tjera”.
“Egziston zgjidhje politike për Çeçeninë që po e kërkojmë tash dhe do t,e kërkojmë në të ardhëshmen, mirëpo njëherit egziston edhe problemi i luftimit të terrorizmit. Ne do të vazhdojmë të luftojmë terroristët, përfshirë edhe ata që fshihen përtej kufijve të Rusisë, sponzorët dhe frymëzuesit e tyre dhe të ngjashëm”, ka thënë ministri i Jashtëm rus gjatë vizitës në Francë.
XS
SM
MD
LG