Ndërlidhjet

DUBAI


Një grup prej më se 200 politikanë, shkollarë dhe intelektualë myslimanë nga Lindja e Afërt nga mbledhja në Dubai kanë akuzuar Shtetet e Bashkuara për udhëheqie “të një kryqëzate” kundër Islamit, siç janë shprehur në komunikatë, dhe tërheqin vërejtjen se vësrulja ndaj Irakut mundë të provokojë sulme hakëmarrëse kundër caqeve Perëndimore.
XS
SM
MD
LG