Ndërlidhjet

MITROVICË


Pjesëmarrja e grupit parlamentar serb në punimet e Kuvendit të Kosovë do të varet nga rezultatet e takimit të përfaqësuesve të “Kthimit” me zyrtarët e UNMIK-ut, KFOR-it dhe OSBE-së, ka deklaruar Rada Trajkoviq pas një takimi në Mitovicë ku ka marrë pjesë edhe zëvendës kryeministri serb Nebojsha Çoviq.
Pas bisedimeve me përfaqësuesit e “Kthimit”, Çoviq është takuar në Mitrovicë me liderët politik serb të veriut të Mitrovicës, në mesin e të cilëve edhe me Millan Ivanoviq.
XS
SM
MD
LG