Ndërlidhjet

BRATISLLAVË


Sekretari amerikan i Mbrojtjes, Donald Ramsfeld, ka uruar Sllovakinë, e cila morri gjatë takimit të NATO-s ftesën zyrtare për t’ju bashkangjitur Aleancës, por ka kujtuar se vendi ka ende rrugë të vështirë përpara.
“Kam besim në lëvizjen që po ndodh dhe në përparimin e bërë, por e di se kalimi nga atje ku ishit 10 vjet më parë, në vendin që ju pret në të ardhmen është një shteg i vështirë për t’u bërë”, tha Ramsfeld.
XS
SM
MD
LG