Ndërlidhjet

UASHINGTON


Zyrtarët e Saudisë sot i kanë filluar hetimet rreth ndihmës së mundshme, që bashkëshortja e ambasadorit saudit në Shtetet e Bashkuara, u ka dhënë mbështetësve të sulmeve terroriste të 11 shtatorit.
Ata përpiqen të përcaktojnë se në ç mënyrë mijëra dollarë nga xhiro-llogaria e saj kanë rënë në duart e Omar al-Bayoumi dhe Osama Basnan, personave për të cilët, zyrtarët amerikanë thonë se u kanë ndihmuar dy rrëmbyesve në 11 shtator.
XS
SM
MD
LG