Ndërlidhjet

SHKUP


Afro 500 minatorë nga minierat në lindje të Maqedonisë po vazhdojnë grevën tetë-ditëshe të urisë duke kërkuar nga qeveria që tu pagojë rrogat e papaguara gjatë tre muajve. Qeveria, e ballafaquar me probleme të thella ekonomike, thotë se mundë tu paguaj vetëm një rrogë.
Ndëkohë, afro 8.000 punonjës të tekstilit anembanë Maqedonisë janë hedhur në grevë. Ata kërkojnë paga më të larta dhe protestojnë planet e qeverisë për privatizimin e disa ndërmarrjeve në pronësi shtetërore.
XS
SM
MD
LG